Nils Oscar Brown Ale – En härlig start på hösten

Sommaren lider mot sitt slut och hösten tar vid. Kvällar och nätter blir både kyligare och mörkare. Det händer varje år. Som sagt var, inget nytt under solen vad gäller årstiderna, men något nytt från Nils Oscar Company är att vänta, nämligen Nils Oscar Brown Ale.
Det är en vacker rödbrun överjäst öl med balanserad beska som passar till flera olika maträtter och tillfällen. En riktigt bra måltidsdryck med andra ord. Artikelnumret är 11432-03 och den kommer att finnas tillgänglig i alla Systembolagets butiker med start 1 september.

Mat och dryck smakar inte bara gott. De har stor betydelse för välbefinnandet också. Och vi vill påstå att en flaska Nils Oscar Brown Ale även är vacker. Den rödbruna färgen skimrar härligt i glaset och känns som ett självklart alternativ när goda vänner samlas kring middagsbordet stundande höst. Som vanligt buteljeras ölet på klassiska bruna flaskor. Denna gång en 33 cl flaska med en etikett i dämpade färger, brunt och svagt gul. Passande höstfärger.

Nils Oscar Brown Ale är en rödbrun överjäst öl med rik maltkaraktär. Den har en lätt knäckig ton från karamellmalt, en rostad avslutning samt balanserad beska från de båda humlesorterna Fuggles och Amarillo. Nils Oscar Brown Ale passar utmärkt till mustiga grytor, grillat kött och även sallad. Naturligtvis går det alldeles utmärkt att njuta av en Nils Oscar Brown Ale utan något som helst till.

Det kan hända att en vacker utsikt och en skön fåtölj kan förbättra stunden något, men det ska vi låta vara osagt. Drick och njut!Artikel nummer: 11432-03    Alkoholhalt: 4,6 vol %    Pris: 19,90:-/33cl

Gå gärna in på www.nilsoscar.se för vidare information och bildmaterial.

____________
Sara Santo
Nils Oscar Company AB

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: