E-beställning på Systembolaget.

Nu kan ni beställa Nils Oscars beställningssortiment online via Systembolagets e-beställning.
E-beställning innebär att du kan beställa varor från beställningssortimentet på systembolaget.se och därefter betala och hämta ut i butik.

– E-beställningstjänsten förbättrar servicen. Istället för att ringa eller besöka butiken, så gör man det via datorn. Samtidigt är vi noga med att leva upp till vårt sociala uppdrag, att vi säljer med ansvar och inte driver merförsäljning, förklarar Peter Lundvall på Systembolaget.Så här funkar det
Alla varor i beställningssortimentet går att beställa på systembolaget.se och levereras till den butik som du har valt. 
Du får ett sms när leveransen har kommit och betalar när du hämtar varorna. Leveranstiden är cirka åtta arbetsdagar och du har 14 dagar på dig att hämta ut varorna. Du har 14 dagars ångerrätt från det att du betalat och hämtat varorna.
För att beställa måste du skapa ett användarkonto med namn, personnummer, e-postadress och telefonnummer. Vi sparar inte ditt personnummer, utan uppgiften används endast som en första ålderskontroll (du måste vara minst 20 år för att kunna beställa). Övriga uppgifter sparas, men raderas efter 12 månader om du inte loggat in på tjänsten under den tiden.

Klicka HÄR för att komma direkt till Systembolagets e-beställning

källa Systembolaget.se
____________________
Sara Karlsson
2010-05-11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: