NY PLATSER ATT NJUTA NILS OSCAR!

Nu har ytterligare två restauranger anslutit sig till Nils Oscar skaran! Med öppna armar välkomna vi Café Rost och Brasserie Tures. Nedan följer lite kort information;
 
BRASSERIE TURES
Brasserie Tures föddes 1 oktober 2004. Med vår vällagade svenska husmanskost är våra ambitioner att vara det självklara valet när det gäller en bra, god & prisvärd lunch i Stockholm City! Och den unika & söta lilla dessert som ingår till kaffet sätter absolut en extra guldkant på lunchen. After Work – varje fredag 16-20 Den perfekta avslutningen på arbetsveckan eller som start på en härlig helg, hur du nu väljer att se det!
 

CAFÉ ROST
Att starta och driva ett ställe på Söder har länge varit vår dröm. Vi bor här och älskar vårt söder.  När en lokal på Wollmar yxkullsgatan blev ledig så slog vi till. Vi ville ha allt roligt som vi kunde komma på under ett tak. Idag har vi cafe´ med scen, meckverkstad, yogastudio, gitarr och musikverkstad. Vi ser fram emot många härliga stunder här på Rost med musik, hojsnack, föreläsningar, yoga , vernissager och mycket mer- På Rost är det” Högt i tak och plats för drömmar”   Välkommen till oss på Rost Stockholm!
 
 
 
..........................................................
The Nils Oscar Company AB I Fruängsgatan 2 I 611 31 Nyköping
Tel 0155-772 80 I Fax 0155-772 89 I www.nilsoscar.se
 
Följ oss på Instagram http://instagram.com/nilsoscarbrewery


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: