NYKÖPINGS FESTDAGAR 2-3 AUGUSTI

Nu i helgen är det dags för Nyköpings Festdagar, i år på temat Närproducerat, vilket som ni säkert förstår passar Nils Oscar som handen i handsken. I år kommer Nyköpingsborna samt besökare kunna se flera kända ansikten på scen, bland annat Erik Segerstedt, Tony Irving samt Nyköpingssonen Staffan Hellstrand och den lokala begåvningen Elin Landelius. Utöver alla uppträdanden kommer det som vanligt att finnas gott om knallar samt ett tivoli på plats. - Vi har så mycket att vara stolta över och då ska vi lyfta det genom att visa upp det närproducerade tillsammans med andra spännande nyheter för året och lyckade traditioner, säger Caroline Dewoon Thorén på Nyköpings Sport & Event.

Nils Oscar finns att dricka på fat hos två restauranger i Nyköping, på 
Bernhard Kök å Deli som ligger nere vid ån på öster, samt på Skafferiet Bar & Matsal 
som ligger i anslutning till Stora Torget, där man även kommer att ha en rejält utökad uteservering samt klubb med dj´s senare på kvällen. Läs mer om Target Club här.

Båda krogarna kommer att ha specialkomponerad meny speciellt för Nyköpings Festadagar samt ha hela Nils Oscars hela sortiment på flaska. Självklart finns Nils Oscars flasksortiment hos fler krogar runt om i stan, välkommen att njuta! 
 


 
 
..........................................................
The Nils Oscar Company AB I Fruängsgatan 2 I 611 31 Nyköping
Tel 0155-772 80 I Fax 0155-772 89 I www.nilsoscar.se
 
Gilla oss på Facebook https://www.facebook.com/nils.bryggeri 
 Följ oss på Instagram http://instagram.com/nilsoscarbrewery
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: