Nu finns Nils Oscar på Ekorren!

Vi på Nils Oscar vill härmed meddela att från och med imorgon kan man avnjuta Nils Oscar öl på Ekorren Restaurang & Café, Biskopsvägen 5 i Stockholm.
Under sommaren har de öppet alla dagar från 10.00 till att mörkret faller eller vädret sätter stopp. Man kan alltid ringa och kolla vid tveksam väderlek...tfn: 08-662 01 80 eller info@cafeekorren.se

Ekorren byggdes ursprungligen till världsutställningen i Stockholm år 1897 och utställningens bas var Nordiska museét. Byggnadens syfte var att sälja Loka Brunn till besökarna genom de befintliga luckorna som även finns kvar idag. År 1911 flyttades huset ner till nuvarande plats på Biskopsudden där det stått snart i 100 år och om ni tittar på takets topp så ser ni den så berömda Ekorren på vindflygeln.
Sen våren 2007 drivs Ekorren i ny regi. I dag är det inte bara ett café utan det har utvecklats vidare till en restaurang med fullständiga rättigheter. Så i dag kan man få allt ifrån en fika till middag, eller varför inte avnjuta en glass eller öl på den nya 120 kvm brygga mot hamnen. Nu finns det totalt 270 platser till Ekorrens stolta förfogande.

Som man snabbt märker så är det trots det lilla huset en plats för stora stunder och när solen skiner och värmer på, då är det verkligen en oas intill storstadsdjungeln.
Kaffe, glass, lunch, brunch, middag, en kall pilsner och livet blir till en räkmacka…

Välkomna till Ekorren!
Vägbeskrivning till Café Ekorren
Ta buss 69 mot Blockhusudden och gå av vid hållplats Manilla. Gå cirka 850 meter till Biskopsvägen 5. Eller så ta buss 47 mot Valdemarsudde och gå vidare bort till cafét.____________
Sara Karlsson
2010-07-22