KALASPÅSKÖL PRESSRELEASE

Kalaspåsköl 2012-pressrelease

  

 

Nils Oscar Kalaspåsköl - Ölet vi minns

Det är väl ändå något speciellt med påsken? Det går inte att undgå vårkänslorna. En och annan solstråle letar sig fram genom trädens grenverk, dagarna blir längre och det droppar härligt från taken och flyttfåglarna kommer tillbaks. Än en gång har de lyckats ställa kompassen rätt och slår  sig ner på svensk mark. Lusten att börja påta i jorden infinner sig och Tv-soffan byts ut mot ett evigt krattande och planterande. Däremellan blir det väl lite mat och dryck med släkt och vänner. Lagom till detta lanserar Nils Oscar Company sin trotjänare Nils Oscar Kalaspåsköl, där kombinationen av smak och doft inte går att ta miste på. Likt en vän som har vägarna förbi då och då, återkommer Nils Oscar Kalaspåsköl varje år. Det är ju ändå så att då och då lyckas man med något riktigt bra - det är Nils Oscar Kalaspåsköl ett bevis på. 

Artikelnumret är 1393-03 och den finns tillgänglig på Systembolaget från och med den 15:e mars.


Nils Oscar Company lanserar än en gång det omåttligt populära Kalaspåskölet. Den vackra rödaktiga färgen skimrar härligt i glaset och med sina mjuka karamelltoner och rondör passar en utmärkt till det svenska smörgåsbordet som många av oss njuter av i påsktid. Nils Oscar Kalaspåsköl är en ale med en rund och fyllig kropp. Doften är mjukt maltig med en fin kryddig anstrykning från humlesorterna Cascade, Nelson Sauvin, Amarillo och Fuggles. Maltkaraktären går igen i smaken med fina nyanser av mjukt rostad malt.

 

 Artikelnummer: 1393-03                Pris: 19,50/33 cl.


 

På Nils Oscar Company AB producerar vi högkvalitativa produkter som säljs till restaurangeroch barer samt Systembolaget i hela landet. Ölet bryggs på vårt bryggeri på Fruängskällan i Nyköping och spriten tillverkas på vårt bränneri på Tärnö.

                               

Nils Oscar Company AB Fruängsgatan 2, 611 31 Nyköping

Tel 0155-772 80 Fax 0155-772 89

                                                                 info@nilsoscar.se