NILS OSCARS EKOLOGISKA SNAPSAR TILL PÅSKBORDET - ETT MÅSTE!

Vintern, som i år känts väldigt lång och kall, börjar så sakteliga krypa tillbaka och de första vårtecknen börjar att visa sig. Takdropp, gassande sol och snödroppar längs husfasaderna gör att det drar lite extra i smilbanden på de flesta, även om det som idag är nästan -10 C och riktigt biter i kinderna.
 
Något annat som man förknippar med vår är ju påsken, som nu närmar sig med stormsteg! Vi vill därför redan nu uppmana våra kära läsare och kunder till att fundera lite över de goda dryckerna som hör påskbordet till, såsom Nils Oscar Kalaspåsköl naturligtvis, men även Nils Oscars fantastiska småsnapsar! Ett fyrpack småflaskor à 50ml, sparsamt kryddade i smakerna Maltvodka, Kummin, Aquavit och den väldigt populära Ingefära! Härligt friska smaker som kompletterar mångfalden på det svenska påskbordet perfekt!
Alla snapsarna är framställda av ekologisk vetesprit av bästa kvalité och har det blygsamma priset av 99 kr/frp.

För er som bor i eller i närheten av Nyköping och Flen går det att plocka er ekologiska snaps direkt från hyllan, då de finns i dessa butikers fasta sortiment. För er som inte har möjligheten att besöka dessa tre butiker finns det två väldigt enkla sätt att få tag i dessa fantastiskt prisvärda och välsmakande produkter!

FÖR ATT BESTÄLLA:
Alternativ 1
Gå in på Systembolagets hemsida och klicka på Beställ. Där kan du snabbt och enkelt beställa samt få det levererat till din lokala butik, eller se om det redan finns på hyllan (nr 86125 på Systembolaget)

Alternativ 2
Gå in på ditt lokala Systembolag och beställ i butik. Inom max 8 dagar (oftast går det lite fortare) finns det du beställt att hämta ut i butiken.

Och SJÄLVKLART går det att beställa endast en förpackning innehållande 4 st småflaskor för er som önskar, det är alltså inga kvantitetskrav när man beställer Nils Oscar Ekologiska snapsar.


Har ni frågor, funderingar eller synpunkter - tveka inte att kontakta oss!

Tillsvidare önskar vi alla våra kära läsare och kunder en härlig vår, välfyllda påskägg och ett härligt dignande påskbord tillsammans med Nils Oscars goda drycker!

 
 
 
 
.............................................................................
Sara Santo
2013-03-12