F12 LAGER PÅ SYSTEMBOLAGET

Nu finns äntligen F12 Lager på Systembolagets beställningssortiment! Detta på grund av vårt distributionssamarbete med Bibendum, som skriver följande på sin hemsida:
 
"I samarbete med Bibendum och bryggeriet Nils Oscar har kockarna och krögarna Melker Andersson och Danyel Couet skapat ett personligt öl till sina restauranger inom Grupp F12. Nils Oscar är Sveriges första moderna mikrobryggeri och därmed ett av föregångsbryggerierna till svenskt mikro-öl. Det mikrobryggda ölet F12 Lager är framtaget för att passa lika bra till måltidsupplevelsen som vid baren."
 

Bildkälla: Bibendum.se

F12 lager är bryggt på lagerjäst och gyllene pilsnermalt, münchenermalt samt karamellmalt. Humlet består av amerikanskt Amarillo samt tyskt Tettnang och Hallertau Magnum. Det ger F12 Lager en frisk och fruktig humledoft med lätta toner av tropisk frukt, kryddig citrus som balanserar mot en mjuk maltkaraktär. Smaken är balanserad, mjukt maltig med inslag av karamell. I eftersmaken finns en frisk och markerad beska. F12 lager har nu alltså lanserats i Systembolagets beställningssortiment från den 1 oktober. Alkoholhalten är 4,7% och priset 22,90kr för 33cl. Distributionen sker genom Bibendum.
 
Beställ din F12 Lager HÄR! 
 
 
 
..........................................................
The Nils Oscar Company AB I Fruängsgatan 2 I 611 31 Nyköping
Tel 0155-772 80 I Fax 0155-772 89 I www.nilsoscar.se
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: