BESTÄLL HELGERNAS NILS OSCAR DRYCK SNABBT & ENKELT

Ni har väl inte missat hur enkelt det är att beställa våra produkter med Systembolagets e-beställning?
 
Helgerna närmar sig med stormsteg och det är dags att börja fundera över middagarna, dryckerna,gästerna ocg festerna! Om ni vill göra det extra gott och festligt ska ni köpa hem lite av Nils Oscars öl, vodka eller snaps. Finns det inte i din SB butik har ni inom några arbetsdagar efter gjord beställning.
 
Gå in på http://www.systembolaget.se/. Om du inte vet exakt vad du letar efter, skriv in NILS OSCAR i sökraden, då listas alla våra produkter.
Välj produkt, klicka i beställ och välj i vilken Systembolagsbutik du vill hämta ut den. Du får ett SMS när varan finns för uthämtning och betalning. Klart!
 
 
 
Beställ Nils Oscar Ekologiska Snapsar! Förutom till sillen passar den till den höstiga förrätten tex renklämma eller kanske rent av till lördagssushin?
 
 

MALTVODKA En unik vodka baserad på tre sädesslag. Vetesprit av högsta kvalitet, sedan tillsätts korn och rågdestillat som framställts i process likt den man använder vid framställning av maltwhisky. En helt unik vodka med mycket karaktär.

 

AQUAVIT Traditionsenligt kryddad med kummin, koriander, pomerans för citruskaraktär samt slutligen en avrundning med ekfatslagrad sherry.

 

KUMMIN En mild och karaktärsfull snaps framställd på ekologisk vetesprit av bästa kvalitet och endast kryddad med kummin och en aning pomerans för en viss återhållsamhet.

 

INGEFÄRA En mild och karaktärsfull snaps framställd på ekologisk vetesprit av bästa kvalitet och sparsamt kryddad med ingefära och pomerans.

 

Pris: 99:- / 4 x 50 ml.