DAGENS MATTIPS FRÅN SYSTEMBOLAGET TORSDAG 12 JUNI: Halstrad sej med spenat

Foto: Fabian Björnstjerna
Ingredienser för 4 personer
4 sejfiléer
1 tsk olivolja
500 g färsk babyspenat
2 finhackade schalottenlökar
1 dl grädde
1 msk smör
½ msk mjöl
Gör så här
1. Fräs spenaten lätt i matfettet tillsammans med den finhackade schalottenlöken.
2. Rör ut mjölet i grädden och tillsätt till spenaten.
3. Halstra sejfiléerna i en oljad grillpanna på hög värme, ungefär 2 minuter per sida.
ATT DRICKA TILL: Nils Oscar Belgo Pale Ale
Källa: Systembolaget.se
..........................................................
The Nils Oscar Company AB I Fruängsgatan 2 I 611 31 Nyköping
Tel 0155-772 80 I Fax 0155-772 89 I www.nilsoscar.se