Stockholm Beer Festival

Nu är planering och förberedelser i full gång. I går ramlade vårt serveringstillstånd för festivalen in. Och vår säljare och man på fältet, Carl, satt i möte med festivalfolket. Allt för att årets festival ska bli precis så bra och god som möjligt!

Jubileum 15 på väg

Just nu rullar de första faten med Nils Oscar Jubileum 15
på väg mot huvudstaden.
Där ska de ut till våra vänner på Oliwer Twist, Bishop Bellman, Akkurat och 19 Glas.
De får som första krogar nöjet att servera denna härliga öl till nyfikna och törstiga gäster.
 
Vi hoppas att ni har vägarna förbi en av dessa krogar i helgen, det kommer att drickas god öl!

Trevlig helg alla vänner!

 http://www.akkurat.se/
http://www.19glas.se/sidor/
http://www.bishopsarms.com/Stockholm___Bellmansgatan/Presentation
http://www.olivertwist.se/
Pressrelease Nils Oscar Jubileum 15 - begränsad upplaga

Nils Oscar Company, med rötter i svensk bryggeritradition och hantverkskonst, lanserar för tredje året i rad en härlig öl i vacker 75 cl flaska. Upplagan är begränsad - endast 4920 flaskor! Med anledning av att Nils Oscar Company fyller 15 år har man tagit fram denna öl. Där av namnet Nils Oscar Jubileum 15. Brygden har en härlig maltkaraktär och bjuder på smakupplevelser med inslag av karamell och frukt, men kan även upplevas något pepprig. Den är en utmärkt måltidsdryck och passar till olika kök. Den 1:a september finns Nils Oscar Jubileum 15 att tillgå på Systembolaget.

 
Liksom många har sina smultronställen finns det de som har sina älsklingsbrygder. Nils Oscar Company lanserar i dagarna en uppföljare, Nils Oscar Jubileum 15, till de omåttligt populära Nils Oscar Saison och Nils Oscar Sorachi Blond. Samtliga brygder med tydliga karaktärsdrag och fantastisk kryddning – dagens influenser förenat med det ursprungliga helt enkelt.

Nils Oscar Jubileum 15 är bryggt med pilsnermalt och mörk karamellmalt, men även med torkade skal och fruktkött från de ekologiskt odlade kaffebären Fazenda Ambiental Fortaleza. Ölet får därmed en härligt rund och fruktig karaktär där ljusa smaker dominerar med inslag av karamell och frukt. Drycken passar till många olika rätter och lämpar sig därför ypperligt till flera olika kök, även riktigt kryddstarka rätter. Nils Oscar Jubileum 15 har visst släktskap med en Saison, men är inte lika torr. Man har även kryddat ölet med de båda humlesorterna Saaz och Tettnang. Den karaktäristiska smaken förstärks av citrongräs, thaibasilika och limeblad. Ölet är överjäst med en jäststam av belgiskt ursprung. Ölet är ofiltrerat och opastöriserat.


Artikelnummer:11022-01        Pris:
99:-/75cl               Säljstart: 2011-09-01

Tips på maträtter att avnjuta i sällskap v en Nils Oscar Jubileum 15

Grillad lättrökt lax, med svartpeppar, örter och rostade rotfrukter.
Fläskkotletter med (Dijon-)senapsgräddsås, kapris och kokt potatis.
Kycklingrullader med dragon och vildris.

 
VD
, Jonas Kandefelt, 0155-77280 & 070-333 94 95 jonas.kandefelt@nilsoscar.se
Teknisk chef, Patrick Holmqvist, 0155-77282 patrick.holmqvist@nilsoscar.se
PR & Varuprover, Karin Wikström, 070-644 83 93 karin.wikstrom@nilsoscar.se