Nils Oscar Julsnaps

Då Nils Oscar Julaquavit 2007 har utgått ur sortimentet vill vi rekommendera vår Aquavit istället med smak av kummin, pomerans och koriander. Den passar utmärkt till både julbord och vanlig svensk husmanskost eller varför inte sushi?
Vill man ändå ha en snaps med julprägel kan vi avslöja att vi inom kort släpper ett fåtal flaskor av klassikern Nils Oscar Julsnaps. Den kommer inom kort att kunna beställas från Systembolagets beställningssortiment.

Och visst är det fin?


 

Coffee Stout åter på lager!

Ännu en gång har Nils Oscar Company samarbetat med kafferosteriet Johan & Nyström och resultatet, Nils Oscar Coffee Stout finns på Systembolagets hyllor från 1 november 2011.

Till Nils Oscar Coffee Stout är en fyllig stout som vi har tillsatt espresso brygd på kaffe från Fazenda Ambiental Fortaleza i  Brasilien.                                                                                                                                                                    Genom att brygga espresso och tillsätta till ölet utvinns kaffets hela karaktär och kompletterar ölets rostade chokladtoner på ett utsökt sätt. Kaffet från Fazenda Ambiental fortaleza är det sötaste och fruktigaste man kan tänka sig.     Kaffebären plockas när de är fullmogna och får soltorka på upphöjda bäddar vilket medför att sockret i fruktköttet vandrar ner i själva kaffet och ger en härlig sötma.

 Resultatet är en härligt stor öl, som avnjutes i ensamt majestät eller till härliga desserter.

Var kan man köpa Nils Oscar Coffe Stout? Klicka på länken!

http://www.systembolaget.se/Sok-dryck/Dryck/?artikelId=604810&varuNr=11027

Höstens festivaler

Vi har nu mellanlandat efter två väldigt lyckade helger på Stockholm Beer & Whisky Festival. Så härligt att se och träffa så många ölentusiaster! Nu packar vi om våra ölfat och förbereder oss nu för Örebro Öl & Whiskyfestival 18 - 19 november.
Där kommer ni att få träffa vår ölguide Horst och vår bryggare Peder. Dessa två ölkännare vet mycket och mer därtill om våra öl!

                                                                                                                 
 

        Peder                                                                             Horst
Klicka på logon för mer ifo!