UPPDATERING AV HEMSIDAN SAMT "VINTERN RASAR..."

Idag, kära vänner, börjar jag med en uppdatering av krogar där man kan dricka Nils Oscars eminenta produkter på hemsidan. Listan som redan finns på hemsidan behöver fräschas upp och fyllas på med nya namn där man kan njuta Nils Oscar. Inom kort kommer den vara helt uppdaterad, och som alltid är vi tacksamma om ni hör av er till oss om det är någon vi missat eller om det är något ställe ni saknar/önskar att de fanns Nils Oscar på. Alla synpunkter är välkomna! Kontakta oss på info@nilsoscar.se eller i kommentarsfältet under inlägget.

Vi vill såklart även passa på att önska er alla en fin valborg och första maj!
På kontoret har vi öppet som vanligt idag 30 april, imorgon 1 maj har vi stängt och öppnar som vanligt på torsdag igen.
 
 
................................................
Sara Santo 2013-04-30
 

STORA ÖLBOKEN

I tisdags hade Akkurats lyckliga besökare chansen att få träffa öllegenden Jan-Erik "Janko" Svensson, som nyligen släppt sin tredje bok Stora ölboken. Den kunde man få signerad samt ställa frågor och bara samtala med författaren. Stene på Akkurat beskriver författaren såhär:
 

Om någon mot förmodan har missat Janko

Han har från början varit en stor del i den ölrevolution som idag har blommat ut på ett helt fantastiskt sätt. Han var i princip med och startade ölfrämjandet en gång för väldigt länge sedan. Han har varit öldomare i de flesta hembryggar-SM och huvud domare på Stockholm Beer Festivals tävlingar sedan började bli organiserade. Han har skrivit en uppsjö av artiklar och dessutom hållit obegränsat med utbildningar i ämnet. Bl.a på Grythyttan.Han har som sagt gett ut två böcker tidigare och dessutom, tillsammans med Patrick ”Palle” Holmqvist på Nils Oscar, varit de som betytt mest för mig och min utveckling i ölets värld. På så sätt även Akkurats. Janko har dessutom i min åsikt en väldigt sund inställning till nörderierna i ölvärlden, tar det alltid med ro och mästrar aldrig. Kort sagt: en Kung!

 
Stora ölboken kan man bland annat köpa HÄR eller HÄR!
På förlagets hemsida kan man läsa mer om Janko, klicka HÄR


...............................................................
Sara Santo, 2013-04-25