SVENSK ÖL OCH SPRIT TILL MIDSOMMAR- EN SJÄLVKLARHET!

Hej alla Goda Vänner, och glad midsommar!
Imorgon är det då dags, årets kanske mest svenska högtid av dem alla- midsommar! Stången ska kläs, kransar ska bindas och långbord ska dukas.
Det betyder också att idag är sista dagen att inhandla de goda dryckerna som hör midsommar till! Och självklart ska det vara svenskt på bordet!


NILS OSCAR GOD LAGER 5,3%
Bryggeriets trotjänare och storsäljare är en självklar dryck på midsommar som passar utmärkt till allt vad midsommarbordet har att erbjuda!
Ölbloggen Fat & Flaska beskriver God Lager såhär;
"God Lager är en dortmunder av yppersta världsklass. Den är fyllig, torr och kraftigt besk men ändå len och mjuk i gommen. Humlen markerar sin närvaro i beskan men inte lika mycket som i smaken och aromen. Nej, smaken står istället malten för i form av en söt, krämig och knäckig känsla som för tankarna till nygräddat bröd. Namnet på ölet ljuger inte, så enkelt är det.
Betyg 5/5"


NILS OSCAR BORDSÖL 2,
7%
För att väga upp starkare drycker passar vår fantastiska Bordsöl perfekt! Vår alldeles egen folköl som är resultatet av samarbetet mellan Patrick Holmqvist, bryggmästare på Nils Oscar, och Sören Polonius, chefssommelier på Grupp F12.
Önskemålet var ett öl med lägre alkoholhalt men med mycket karaktär av Nils Oscar. Ölet är bryggt på pilsnermalt och en generös mängd karamellmalt, samt humle av sorterna Cascade, Amarillo, Saaz och Tettnang.
Från F12-gruppen har Bordsöl spridit sig till andra restauranger och caféer och ett stort antal Ica och Hemköpsbutiker säljer den.
Finns inte Bordsöl i din butik? Be din lokala butik att de ska ta in den i sitt sortiment!


NILS OSCAR EKOLOGISKA SNAPS

Nils Oscars ekologiska snapsar innehåller fyra goda olika smaker med en prägel av både tradition och djärvhet.
MALTVODKA är en unik vodka baserad på tre sädesslag. Vetesprit av högsta kvalitet, sedan tillsätts korn och råg destillat som framställts likt den process man använder vid framställning av maltwhisky. En helt unik vodka med mycket karaktär. AQUAVIT är traditionsenligt kryddad med kummin, koriander, pomerans för citruskaraktär samt slutligen en avrundning med ekfatslagrad sherry. KUMMIN är en mild och karaktärsfull snaps framställd på ekologisk vetesprit av bästa kvalitet och endast kryddad med kummin och en aning pomerans för en viss återhållsamhet. INGEFÄRA är en även den en mild och karaktärsfull snaps framställd på samma ekologiska vetesprit av bästa sort, kryddad med ingefära och pomerans. 
Ni som bor i Nyköping och Flen har turen och den fina möjligheten att köpa Nils Oscars Ekologiska snapsar direkt från hyllan på Systembolaget. Bor man i övriga landet går det enkelt att beställa på Systembolagets hemsida, eller bara säga till i din lokala butik så tar de hem den till dig! Priset är 99 kr för ett fyrpack ekologiska snapsar à 50 ml, och alla snapsar har en alkoholhalt på 40%. Artikelnummer: 86125

Klicka för att beställa från  Systembolagets  e-beställning!


 
 


Med önskan om en fantastisk midsommar och många härliga stunder tillsammans med  Nils Oscar!
..........................................................

The Nils Oscar Company AB I Fruängsgatan 2 I 611 31 Nyköping
Tel: 0155-772 80 I Fax 0155-772 89 I www.nilsoscar.se 

 Gilla oss på Facebook https://www.facebook.com/nils.bryggeri
 Följ oss på Instagram http://instagram.com/nilsoscarbrewery