BESTÄLL HELGERNAS NILS OSCAR DRYCK SNABBT & ENKELT

Ni har väl inte missat hur enkelt det är att beställa våra produkter med Systembolagets e-beställning?
 
Helgerna närmar sig med stormsteg och det är dags att börja fundera över middagarna, dryckerna,gästerna ocg festerna! Om ni vill göra det extra gott och festligt ska ni köpa hem lite av Nils Oscars öl, vodka eller snaps. Finns det inte i din SB butik har ni inom några arbetsdagar efter gjord beställning.
 
Gå in på http://www.systembolaget.se/. Om du inte vet exakt vad du letar efter, skriv in NILS OSCAR i sökraden, då listas alla våra produkter.
Välj produkt, klicka i beställ och välj i vilken Systembolagsbutik du vill hämta ut den. Du får ett SMS när varan finns för uthämtning och betalning. Klart!
 
 
 
Beställ Nils Oscar Ekologiska Snapsar! Förutom till sillen passar den till den höstiga förrätten tex renklämma eller kanske rent av till lördagssushin?
 
 

MALTVODKA En unik vodka baserad på tre sädesslag. Vetesprit av högsta kvalitet, sedan tillsätts korn och rågdestillat som framställts i process likt den man använder vid framställning av maltwhisky. En helt unik vodka med mycket karaktär.

 

AQUAVIT Traditionsenligt kryddad med kummin, koriander, pomerans för citruskaraktär samt slutligen en avrundning med ekfatslagrad sherry.

 

KUMMIN En mild och karaktärsfull snaps framställd på ekologisk vetesprit av bästa kvalitet och endast kryddad med kummin och en aning pomerans för en viss återhållsamhet.

 

INGEFÄRA En mild och karaktärsfull snaps framställd på ekologisk vetesprit av bästa kvalitet och sparsamt kryddad med ingefära och pomerans.

 

Pris: 99:- / 4 x 50 ml.

 
 
 
 

NILS OSCAR JULÖL - EN TRADITION

Vi släpper den även i år! Som en del av traditionen släpper vi Julöl 2012. Den är mörk, den är fyllig och den har kraft! Fyra sorters humle i perfekt balans och med toner av choklad, torkad frukt och kaffe.
Säljstart Systembolaget 2012-12-01.

Den kommer i det sk exklusiva sortimentet men kommer att finnas i lika många butiker som vanligt.

Mer information kommer inom kort!
 
 
 
 

NILS OSCAR @SKAFFERIET NYKÖPING

 
 
 
Höstrusket rasar och stämningen inbjuder till slappare kvällar, tända ljus, långa middagar och besök på lokal! Och i vår hemstad Nyköping kan vi meddela den trevliga nyheten att Restaurang Skafferiet nu har vår öl på två kranar. I den ena finns alltid God Lager och i den andra kopplas det på spännande och goda fat vartefter. Premiärfatet innehåller Oktoberfest och till helgen blir det Fyra Årstider Höst.
Härligt gott! Skål alla vänner!