SvD:s ölskribent gillar Jubileum 15.

Oktoberfest på Systembolaget

30 september 2011 kl 09:45, uppdaterad: 30 september 2011 kl 12:59

 

SvD:s ölskribent

Thomas Berglund guidar bland välhumlade flaskor och burkar.
Sex poäng av sex möjliga!

Tärning mellan 6
Nils Oscar Jubileum 15

11022, 7,4%, 75 cl, 99 kr (132 kr/liter)

Torkade skal och fruktkött från kaffebär ingår i en lika karamellig som pepprig twist med fruktiga toner av torkad aprikos och apelsin. Passa på där den ännu finns kvar.

Läs hela artikeln här: http://www.svd.se/mat-och-vin/vin-ol/oktoberfest-pa-systembolaget_6511700.svd

Det doftar på lagret

I några dagar har det doftat härligt gott på lagret. I stora lådor ligger koriander, kardemumma och fläder och väntar på att destilleras till vår unika Tärnö Gin.
Vår gin som även innehåller enbär, kanel och citron har otroligt snabbt blivit en stor favorit ute i landet. Det är vi otroligt glada för! Från att lanseras våren 2010 till att sen en tid finnas i Systembolagets ordinarie sortiment. En uppstickare som är här för att stanna!
Även utländska kunder har fastnat för denna mjuka och friska gin och ska nu börja säljas i Barcelona. Vi har också börjat se över ett samarbete med våra vänner i ginets hemland England.

Tärnö Gin kan drickas i ensamt majestät eller i en drink som Dry Martini eller Gin & Tonic. För fler drinktips gå in på http://www.nilsoscar.se/index.php?option=com_content&view=article&id=158&Itemid=130&lang=sv