CTRL ALT DELETE TILL AL(L)T!

Vi kan bara konstarera att ni - våra ölnjutande vänner - tycker som vi: att Ctrl Alt delete är en bra och god öl! Vår Altbier har mottagits över all förväntan och vi insåg snabbt att vi behövde fylla på våra lager. Sagt och gjort. Vi bryggde fler liter öl och tappade fler flaskor än vi hade planerat. Så nu finns det CAD hela försäljningsperioden ut. Ölet som har "stor hinkabilitet", som passar till allt och som har det där lilla extra som en "vanlig"  öl inte alltid har!
Ctrl Alt Delete finns på Systembolaget tom 31/5.





GLAD PÅSK!

Rullbandet har stannat och lastporten är låst. Kontoret stänger telefonen kl.13:00.

Nu stundar långledighet för oss på Nils Oscar bryggeriet. 

Vi är åter på plats tisdagen den 10 april.

 Vi önskar er en härlig påskhelg med god mat och dryck!




KALASPÅSKÖL ÄR GOTT!







Nu ramlar det in recensioner från hela landet där mat & dryckesskribenter smakar och tycker till om de olika påskölen på marknaden.
Nedan finner ni ett ettt par tester där vår Kalaspåsköl har fått omdömen.

http://blogg.alltommat.se/olmedmera/2012/03/24/nils-oscar-kalaspaskol-2012/



Nils Oscar Kalaspåsköl 2012.

 

Hur är det nu – ändrar Nils Oscar i sitt påskölsrecept för varje år? Jag har för mig att jag läst det någonstans men vet inte säkert. (Jo, nu har jag kollat – de ändrar en hel del. Dock inte så mycket i år, enda tillskottet ska vara lite av humlesorten Fuggles….).

I vilket fall; förra året var det här en av mina absoluta favoriter och är det så även i år. En brunröd ljuvlig färg, en djup, maltig, rostad, blommig och karamellig smak och en snygg besktoppighet på slutet – svårare än så behöver det inte vara. En riktigt bra matöl till påsksillen och laxen men också en trevlig smuttöl om du nu skulle få någon timme över och hamnar i vilopuls. Och när vi ändå börjat nosa på definitioner och innehåll: ölen definieras som en brown ale, humlesorterna är Cascade, Nelson Sauvin, Amarillo och Fuggles.

Plus, som alltid, för flaskan på 33 centiliter, det är både snyggare och smartare. Och så är jag förtjust i den lila färgen på etiketten….

Så här säger bryggeriet själva om Nils Oscar Kalaspåsköl 2012

Så här säger ölbloggaren Magnus Bark om Nils Oscar Kalaspåsköl 2012

Bloggaren Foodie Yuko tycker så här om Nils Oscar Kalaspåsköl 2012

Och här hittar du listan på alla årets påsköl.






http://www.gp.se/matdryck/dryck/1.902240-nils-oscar-kalaspaskol 

Nils Oscar Kalaspåsköl

Ale

19,50 kr (33 cl) • Nils Oscar Company, Nyköping • 5,6% • 1393

Betyg: 5 av 5

 "Strålande som alltid. God humle, härlig maltdoft, bröd och gräddkola. Perfekt till en salt Jansson och fet lax. Med eller utan snaps."

Thomaz Grehn