CELEBRATION ALE PÅ FAT PÅ STOCKHOLMSKROGAR

 

Intresset för vår Nils Oscar Celebration Ale har varit enormt! På fredag 1 februari startade försäljningen på Systembolagsbutiker över hela Sverige.
För alla er som som vill avnjuta denna unika öl i goda vänners lag på lokal  kan vi meddela att på  följande restauranger finns Celebration Ale på fat!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CELEBRATION ALE 1 FEBRUARI 2013

Säljstart för vår guldöl!
 
En icke namngiven öl bryggdes i november 2010 och tappades på flaska maj 2011. Tanken var att denna öl skulle lagras en längre tid på Tärnö Säteri, att vi helt enkelt skulle låta premiären dröja. Men under dom kontinuerliga provningarna tyckte vi att ölen var så bra att vi lät den bli en överraskning redan till vår ägares sjuttioårsdag, våren 2012. Namnet blev 70 Celebration Ale!
Ölen fick sedan vara med och tävla på Stockholm Beer Festival i oktober 2012 och vann ett GULD för bästa Svenska Öl oavsett kategori samt två silver i kategorin ale brittisk stil fat respektive flaska.
Nu får ni ta del av denna begränsade upplaga om 9900 flaskor. Ölen är en ale i Barley Wine-stil med sju maltsorter och oraffinerat rörsocker från Mauritius som ger en liten ton som påminner om rom, humlad med Sorachi, Cascade, Magnum och Fuggles. Smaken är mogen, komplex och balanserad.
 
Njut den i många år!
 
Namn: Nils Oscar Celebration Ale
Flaska: 33 cl
Alkoholhalt: 9,4 vol %
Pris: 44,90 / flaska
Bäst före: Maj 2019