BOHEMIAN HOPSODY

-Inlägg om Bohemian Hopsody från Frequency bloggen-

..............................
Så är den äntligen här – vår nya dubbel-ipa Bohemian Hopsody. Bryggd av Patrick ”Necro Brewer” Holmqvist på Nils Oscar är det en brutal bjässe till öl. Den här ber inte om ursäkt för sig någonstans, och ‘ödmjuk’ ingår inte i dess vokabulär.

Vi är mäkta nöjda med den, och har valt att bara lägga den på fat för den goda DIPA-smakens skull. Ni som vill prova den kan bege er till kvalitetsvattenhål som Akkurat, 19 Glas och Oliver Twist i Stockholm, Bishops Arms i Malmö, 2112, Rover och Ölrepubliken i Göteborg och ett par andra som vi återkommer om strax. Hälsa från oss. Inte för att ni får någon rabatt, utan mest för att de ska veta hur glada vi är att de tagit in vår öl.

För nördarna av er, och vi vet att många gillar att bita sina kalendrar när det kommer till öl, så finns Patricks bryggfakta under nördhörnan. Och om vi är stolta över resultatet kan det nog bara matchas av exakt hur stolta vi är över etiketten (eller vad man nu kallar det man sätter på fat/kranar). Återigen har maestro Körling varit i farten, och återigen är det briljant. OK; vi ska sluta skryta nu. Förlåt.

1HOP

Källa: http://frequencydrinks.com/2013/03/25/bohemian-hopsody/
.........................

ÄN SÅ LÄNGE KAN MAN ALLTSÅ DRICKA BOHEMIAN HOPSODY HÄR:

*Bishop Arms Savoy, Malmö
*The Rover, Göteborg
*Ölrepubliken, Göteborg
*Restaurang 2112, Göteborg
*Akkurat, Stockholm
*19 Glas, Stockholm
*Ardbeg Embassy, Stockholm
* Flying Scotsman InnOBS! Från och med 11 April kommer Bohemian Hopsody att finnas på Oliver Twist i Stockholm, se flyer nedan:
ot inbjudan
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: