KRÄFTSÄSONGEN ÄR HÄR!

Nu är äntligen kräftsäsongen här med allt vad det innebär! Kräftor ska fiskas, långbord ska dukas, kräfthattar, kulörta lyktor och annat dekorativt ska pryda borden, tillsammans med härliga röda kräftor och, såklart, Nils Oscars ekologiska småsnapsar!
 
Nils Oscars fantastiskt goda kvartett med ekologiska snapsar kan man lätt som en plätt kan beställa på Systembolagets hemsida eller bara enkelt säga till i din lokala butik så tar de hem den till dig! Dock finns alltid Nils Oscars ekologiska snapsar i de två butikerna i Nyköping samt i Flen, så där kan man köpa sina ekologiska snapsar direkt i butik!
Nils Oscars ekologiska snapsar innehåller fyra goda olika smaker med en prägel av både tradition och djärvhet, Maltvodka, Aquavit, Kummin och Ingefära.

 

Klicka för att beställa från  Systembolagets  e-beställning!  MALTVODKA är en unik vodka baserad på tre sädesslag. Vetesprit av högsta kvalitet, sedan tillsätts korn och råg destillat som framställts likt den process man använder vid framställning av maltwhisky. En helt unik vodka med mycket karaktär. AQUAVIT är traditionsenligt kryddad med kummin, koriander, pomerans för citruskaraktär samt slutligen en avrundning med ekfatslagrad sherry. KUMMIN är en mild och karaktärsfull snaps framställd på ekologisk vetesprit av bästa kvalitet och endast kryddad med kummin och en aning pomerans för en viss återhållsamhet. INGEFÄRA är en även den en mild och karaktärsfull snaps framställd på samma ekologiska vetesprit av bästa sort, kryddad med ingefära och pomerans.

 


Utöver dessa små godbitar får man inte glömma vår fabulösa NILS OSCAR EKOLOGISKA TÄRNÖ GIN med en mjuk men ändå frisk och krispig karaktär av ädlaste ingredienser. Tärnö Gin är likt småsnapsarna framställt av kravmärkt ekologiskt spannmål och smaksatt med ekologiska kryddor som enbär, fläder, kanel, kardemumma, koriander och citron. Den utsökta smaken uppnås genom att blandningen av kryddor varsamt destileras i vårt bränneri på Tärnö Säteri i hjärtat av den Sörmländska landsbygden. Tärnö Gin kan drickas i ensamt majestät eller i en drink som Dry Martini eller Gin & Tonic.

 

 
 
 .........................................................................
 
The Nils Oscar Company AB I Fruängsgatan 2 I 611 31 Nyköping
Tel 0155-772 80 I Fax 0155-772 89 I www.nilsoscar.se
 
 Följ oss på Instagram http://instagram.com/nilsoscarbrewery
 
 .........................................................................
 
VILL DU HA NYHETSBREV FRÅN NILS OSCAR?
Skicka ett mail till: info@nilsoscar.se
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: