EKOLOGISKA SNAPSAR TILL MIDSOMMAR- EN SJÄLVKLARHET!

Snart kära vänner, är det midsommar! Bara tre ynka veckor kvar till dans kring midsommarstång, små grodorna, blomsterkransar, sill och nubbe.
Och vad passar då bättre än Nils Oscars fantastiskt goda kvartett med ekologiska snapsar, som man lätt som en plätt kan beställa på Systembolagets hemsida eller bara enkelt säga till i din lokala butik så tar de hem den till dig!
Dock finns alltid Nils Oscars ekologiska snapsar i de två butikerna i Nyköping samt i Flen, så där kan man köpa sina ekologiska snapsar direkt i butik!

Nils Oscars ekologiska snapsar innehåller fyra goda olika smaker med en prägel av både tradition och djärvhet, Maltvodka, Aquavit, Kummin och Ingefära.

Klicka för att beställa från  Systembolagets  e-beställning!
 


MALTVODKA är en unik vodka baserad på tre sädesslag. Vetesprit av högsta kvalitet, sedan tillsätts korn och råg destillat som framställts likt den process man använder vid framställning av maltwhisky. En helt unik vodka med mycket karaktär. AQUAVIT är traditionsenligt kryddad med kummin, koriander, pomerans för citruskaraktär samt slutligen en avrundning med ekfatslagrad sherry. KUMMIN är en mild och karaktärsfull snaps framställd på ekologisk vetesprit av bästa kvalitet och endast kryddad med kummin och en aning pomerans för en viss återhållsamhet. INGEFÄRA är en även den en mild och karaktärsfull snaps framställd på samma ekologiska vetesprit av bästa sort, kryddad med ingefära och pomerans.


Priset är 99 kr för ett fyrpack ekologiska snapsar à 50 ml, 
och alla snapsar har en alkoholhalt på 40%.
 
  Artikelnummer: 86125
 
..........................................................
The Nils Oscar Company AB I Fruängsgatan 2 I 611 31 Nyköping
Tel 0155-772 80 I Fax 0155-772 89 I www.nilsoscar.se
 
 Följ oss på Instagram http://instagram.com/nilsoscarbrewery

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: