Stor kropp och härliga smaker i en sann karaktärsfull Nils Oscar anda

Pressrelease 9/4-2014
NILS OSCAR BORDSÖL OCH BORDSLAGER

Dessa härliga drycker finns för den som gärna dricker en god öl till maten eller varför inte i skuggan av ett stort träd. Självklart är dessa två brygder ett uppskattat tillskott i Nils Oscar portföljen eftersom de, sin måttliga alkoholhalt till trots, rymmer stor kropp och härliga smaker. På Nils Oscar Company ser man det som öl i sann karaktärsfull Nils Oscar anda att njuta av mitt i veckan. Nils Oscar Bordsöl finns redan ute i dagligvaruhandeln samt hos våra grossister och på restauranger. Nils Oscar Bordslager lanseras den 14 april 2014. 

Nils Oscar Bordsöl finns redan ute i dagligvaruhandeln samt hos våra grossister och på restauranger. Det är resultatet av ett samarbete mellan vår alldeles egna bryggmästare Patrick Holmqvist och chefssommelier på Grupp F12, Sören Polonius. Detta bordsöl har en stor smak, trots den relativt måttliga alkoholhalten. Det är bryggt på pilsnermalt och karamellmalt, samt de aromatiska humlesorterna Cascade, Amarillo, Pacific, Gem och Tettnang. Nils Oscar Bordsöl passar bra till all sorts mat, men kanske framför allt till kryddstark mat, eller som vi nämnde tidigare, i skuggan av ett stort träd. 
Alkoholhalt: 2,7 vol %

Nils Oscar Bordslager är ett annat öl från Nils Oscar Company med en förhållandevis måttlig alkoholhalt. Det är ett lageröl med rondör och mjuk fyllig karaktär. Beskan är balanserad och aromen är frisk. Detta öl är bryggt med fyra sorters kornmalt och humlesorterna Amarillo, Centennial och Magnum från Tyskland och USA. Nils Oscar Bordslager passar utmärkt till de flesta maträtter. Ja, allt man gärna sätter en guldkant på. Denna öl kommer att lanseras i mitten av april och finns då tillgänglig på bland annat Hemköp, Willys, ICA, Bergendahls osv. Alkoholhalt: 3,5 vol %

 
 


VD

Jonas Kandefelt, 0155-772 80 &
070-333 94 95 
jonas.kandefelt@nilsoscar.se

Teknisk Chef
Patrick Holmqvist, 0155-772 82  patrick.holmqvist@nilsoscar.se

PR & Varuprover
Karin Wikström, 070-644 8393 
karin.wikstrom@nilsoscar.se

På Nils Oscar Company AB producerar vi högkvalitativa produkter som säljs till restauranger och barer samt Systembolaget i hela landet. Ölet bryggs på vårt bryggeri på Fruängskällan i Nyköping och spriten tillverkas på  vårt bränneri på Tärnö. 

 

Nils Oscar Company AB Fruängsgatan 2, 611 31 Nyköping Tel: 0155-772 80
info@nilsoscar.se

 


 

 
 
 

 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: