MIDDAGSTIPS TORSDAG
Ingredienser för 4 personer
600 g Pasta
100 g Babyspenat
100 g Butternutt squash
75 g Parmesan
25 g Parmesan till garnering
25 g Tryffel
2 dl Vispgrädde
Gör så här
1. Börja med att koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
2. Skala och skiva squashen i tunna skivor. Riv parmesanen och tryffeln fint.
3. Koka upp grädden tillsammans med riven tryffel, slå i den rivna parmesanen.
4. Avsluta med att vända i pasta, spenat och squash. Låt allt bli varmt!
5. Garnera med hyvlad parmesan och några blad spenat. Servera genast.
Att dricka till
Nils Oscar India Ale
600 g Pasta
100 g Babyspenat
100 g Butternutt squash
75 g Parmesan
25 g Parmesan till garnering
25 g Tryffel
2 dl Vispgrädde
Gör så här
1. Börja med att koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
2. Skala och skiva squashen i tunna skivor. Riv parmesanen och tryffeln fint.
3. Koka upp grädden tillsammans med riven tryffel, slå i den rivna parmesanen.
4. Avsluta med att vända i pasta, spenat och squash. Låt allt bli varmt!
5. Garnera med hyvlad parmesan och några blad spenat. Servera genast.
Att dricka till
Nils Oscar India Ale
Tips från Systembolaget.se
Foto: Lennart Weibull
..........................................................
The Nils Oscar Company AB I Fruängsgatan 2 I 611 31 Nyköping
Tel 0155-772 80 I Fax 0155-772 89 I www.nilsoscar.se