NYHETER OCH INFORMATION - MARS 2014

NILS OSCAR EXPANDERAR
Som många av er säkert vet startade Nils Oscar på Kungsholmen 1996, men efter tio år i Stockholm behövde vi flytta till större lokaler. Med närhet till vårt bränneri samt mälteri på Tärnö var valet lätt- Nyköping! Nu när vi återigen ”växt ut våra kläder” går vi in i tredje fasen och bygger ut bryggeriet ytterligare. Det helt nya bryggeriet innebär stora förändringar för oss, men även stora möjligheter.
          Vi kommer att utöka ölproduktionen rejält såväl som besöks-och ölprovningsverksamheten samt få ett helt nytt brygghus, ny tapplinje och nya kontor. I det nya bryggeriet kommer vi såklart fortsätta tillverka våra goda öl såsom klassikern God Lager, men detta ger oss även möjligheterna att vidga våra vyer och bredda sortimentet ytterligare. Utbyggnationen pågår för fullt och kommer att stå klart i all sin glans hösten 2014. Det blir ett omvälvande och spännande år för oss på Nils Oscar!

ÖLFESTIVAL  I NYKÖPING  I SOMMAR
En annan rolig nyhet är att Föreningen Sveriges Oberoende Småbryggeriers årliga ölfestival i år kommer att hållas av Nils Oscar i Nyköping! Varje medlemsbryggeri har en egen monter med upp till fyra olika fatöl. Man blir serverad öl av bryggeriernas egen personal, inte sällan av bryggarna själva. Håll utkik efter mer information på Nils Oscars hemsida www.nilsoscar.se, vår blogg http://nilsoscar.blogg.se eller på vår facebooksida. Där kommer det inom kort information gällande öppettider, biljetter, pris, utställare med mera. Festivalen kommer att vara på Sunlight House 22-23 Augusti.

NYHETER FRÅN NILSOSCAR

I mitten av april kommer det släppas en ny folköl, Nils Oscar Bordslager 3,5%
Den lanseras på ICA-butiker 14 April och kort därefter kommer den finnas tillgänglig för restaurangkunder.

Lite senare i år, 2 Juni, kommer vi även att lansera Nils Oscar Belgo Pale Ale 4,4% på Systembolaget. Även den kommer att släppas till restaurangkunder.


Vi önskar er en riktigt härlig start på våren!
Med de bästa hälsningarSÄLJARE                                                                           EKONOMI/ADMINISTRATION
Carl Naess 0706-76 66 65                                             Monica Guillén 0155-772 80

 PR & ANNONSERING                                                    VD
 Sara Santo 0155-77280                                                  Jonas Kandefelt 0155-77280

 

 

 

..........................................................
The Nils Oscar Company AB I Fruängsgatan 2 I 611 31 Nyköping
Tel 0155-772 80 I Fax 0155-772 89 I www.nilsoscar.se
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: